Ombyggnad

Ibland bygger man lite för fort och glömmer bort en del saker. När jag nu haft spegeln igång ett par dagar så upptäckte jag att alla kabelkontakter sticker ut lite för långt på baksidan av spegeln. Hade helt glömt bort att ta in det i beräkningen. Så fick flytta lite på reglarna som sitter på insidan och håller fast skärmen och spegelglaset.

Här ser Ni en bild på när regeln är flyttad, kort och raspberry monterat direkt på skärmen.

Här ser Ni en bild på när regeln är flyttad, kort och raspberry monterat direkt på skärmen.

Allt är monterat med dubbelhäftande tejp och sitter riktigt hårt. Kabeldragningen kommer snyggas till så gott det går senare. Fick även byta ut skalet till Raspberryn för att det skulle gå att montera. Det ska gå att lyfta ut Raspberryn utan att plocka loss botten på skalet från skärmen, men har inte provat. Ska göra det sen för att kunna komma åt SD-kortet.

Har även beslutat mig för att skapa en ISO av hela operativsystemet inkl alla script som körs m.m för att underlätta för de som bara vill köra med mjukvaran som den är eller vill slippa installera alla extra saker som behövs.

Nästa sak jag ska fixa nu innan jag fortsätter med själva huvudmjukvaran är att fixa lite script som sätter skärmen i standby-läge när ingen är framför spegeln. Har ju en sensor för detta. Hade ingen koll på att den kunde monteras bakom glaset så det skulle jag rekommendera, jag kommer försöka fixa en hållare till den och montera den på spegelramen.

Överväger att montera LED-belysning bakom ramen, men inte bestämt mig än.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.