Skärm inköpt

Lyckades buda hem en skärm från tradera, nu ska den bara anlända så ska bygget vara igång igen. Har ju varit ett litet uppehåll på ca 1 månad men det beror på att mitt jobb samt skolarbete tog en massa extra tid.

Det blev en 23″ skärm från LG med en IPS-panel. Det negativa med den är att strömförsörjningen kommer från en transformator på sladden och inte en som är monterad bak på skärmen, men det ska nog gå att lösa ändå. Målet är att få den så tunn som möjligt så hela spegeln inte bygger så långt ut från väggen.

Omdömena på skärmen är både bra och dåliga, en del verkar ha haft otur och fått en med mycket bleeding och en del verkar inte haft någon bleeding alls. För att inte gå för djupt in på det så är bleeding ljus som läcker ut ifrån skärmens baksida. Detta vill man ju ha så lite som möjligt av eftersom det påverkar bilden i spegeln. Har planer på att ha spegeln större än skärmen och läcker den då ljus så kommer man se skärmens kanter i spegeln eftersom kanterna lyser igenom, men får se när den anländer hur det är med denna. Är det för mycket så blir spegeln lika stor som skärmen, kanske blir så oavsett, inte hugget i sten hur det blir.

Hoppas på att uppdatera lite mer här nu under juli då det ska börjas bygga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.